13.3.17

Mega nudes 3 by Technic

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ξανά πάταγα το πόδι μου στο μαγαζί Time4beauty κοντά στον σταθμό της Νέας Ιωνίας!
Αυτή την φορά δεν έγινα σπάταλη (πως κι έτσι;!) και πήρα μόνο μία παλέτα σκιών! Η παλέτα ονομάζετε Mega Nudes 3 και είναι από την Technic! Ας δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά τι περιέχει αυτή η παλέτα!
Ας ξεκινήσουμε από το εξωτερικό του πρώτα(!) Είναι απλό και διάφανο με αποτέλεσμα να βλέπεις τα χρώματα του, ενώ από την πίσω μεριά είναι μαύρο. Πιστεύω πως το εξωτερικό του κομμάτι έχει ότι χρειάζεται για να είναι απλό και όμορφο!

Και τώρα πάμε στο αγαπημένο κομμάτι(!) Τι χρώματα περιέχει! Λοιπόν... Η παλέτα αυτή, περιέχει 12 υπέροχες ζεστές nude και καφέ σκιές, από τις οποίες μόνο οι 3 είναι matte, και οι υπόλοιπες 9 είναι μεταλλικές και shimmery! Εκτός από τις σκίες, η παλέτα σου δίνει και το πινελάκι, το οποίο ακόμα δεν γνωρίζω για ποιόν λόγο το βάζουν(!)


Μα δεν είναι τέλεια τα χρώματα; Δυστυχώς δεν υπάρχουν ονόματα, γιαυτό έχω βάλει αριθμούς για να μην μπερδευτείτε με τα swatches παρακάτω! 



Γενικά οι παλέτες της Technic, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα προϊόντα τους, είναι πάρα πολύ οικονομικά, αυτό όμως μην σε προβληματίζει! Η απόδοση των χρωμάτων είναι καταπληκτική και αν δεν έχεις πειστεί ακόμα από τις φωτογραφίες, μπορείς να περάσεις αν βρίσκεσαι κοντά στην περιοχή από το μαγαζί και να τα δεις από κοντά(!)
Τέλος, ένα ακόμη plus⁺⁺⁺ που δίνω είναι πως η Technic είναι κατά των test πάνω στα ζώα!

Αυτά από εμένα! μέχρι το επόμενο review μου... Kisses!!!💗

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου