22.5.17

I love... by Yologift.gr!

Πριν από μερικές εβδομάδες έκανα unboxing ένα απίστευτο κουτί από ένα καινούριο site το Yologift! Αν θέλεις να το δεις πάτησε εδώ!


Αφού είδες το unboxing, νομίζω θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα! Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα!


Θα ξεκινήσω με ένα προϊόν που δεν το βγάζω από την τσάντα μου! Συγκεκριμένα είναι το Refreshing body spritzer με άρωμα strawberries & cream! Είναι λοιπόν ένα σπρέι σώματος με υπέροχο παγωτένιο άρωμα φράουλας! Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ και σαν σπρέι σώματος, αλλά και το ψεκάζω πάνω στα ρούχα μου όταν θέλω να μυρίζω όμορφα! Η συσκευασία είναι μικρούλα (100ml) η οποία δεν πιάνει μεγάλο χώρο στην τσάντα, αλλά και δεν νομίζω να μπορείς να το χάσεις εύκολα! Τέλος το απίστευτο άρωμα του κρατάει για αρκετές ώρες και δεν χρειάζεται να ψεκαστείς πάρα πολλές φορές γιατί το άρωμα του είναι αρκετά έντονο!


Και φυσικά μετά το σπρέι, έρχεται το body butter ίδιου αρώματος! Σίγουρα όταν δεις το απαλό ροζ χρώμα του και μυρίσεις το άρωμά του θα θέλεις να το φας! Αλλά συγκρατήσου! Είναι βούτυρο σώματος, όχι παγωτάκι! Έχει ωραία σύνθεση, απορροφάτε γρήγορα στο δέρμα, χωρίς να κολλάει και το άρωμά του κρατάει ώρες!


Ήρθε η ώρα των lippies! Αν και δεν είμαι μεγάλη φαν των lip gloss, αυτό εδώ σίγουρα το λάτρεψα! Εκτός από το υπέροχο χρώμα του, έχει υπέροχη μυρωδιά rasberry & blackberry! Είναι πολύ shimery και γυαλίζει πάρα πολύ! Θέλεις να ''τυφλώσεις'' κόσμο το καλοκαίρι; Τότε διάλεξε ένα από τα υπέροχο highlighter και θα σου πρότεινα το συγκεκριμένο lip gloss και λάμψε!


Δεν θέλω όμως να σου αφυδατωθούν και να ''σκάσουν'' από την ζέστη τα χείλη σου, σου έχω κι ένα υπέροχο και ζουζουνιάρικο balm χειλιών! Απλά κοίταξε πόσο χαριτωμένη είναι η συσκευασία του! Αφήνει το χρωματάκι του αλλά δεν είναι τόσο έντονο! Το συγκεκριμένο είναι με άρωμα (και γεύση) φράουλα! 


Ας πάρουμε όμως μία μικρή γεύση από Lily Lolo! Από αριστερά πρός δεξιά! Mineral bronzer με όνομα waikiki (πόσο χαριτωμένο!) Είναι ένα μπρόνζερ σε ελεύθερη μορφή, αφήνει υπέροχο αποτέλεσμα και έχει υπέροχη υφή! Στο κέντρο είναι το mineral foundation στο χρώμα barely buff, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι το χρώμα μου! Έχει υπέροχη λεπτή υφή, είναι κι αυτό σε ελεύθερη μορφή, έχει δείκτη προστασίας 15 και αποτρέπει να εμφανιστούν οι λεπτές γραμμές στο μακιγιάζ μου! Και τέλος το finishing pownder, το translucent silk, είναι μία υπέροχη πούδρα πάλι σε ελεύθερη μορφή, την οποία την βάζεις στο τέλος του μακιγιάζ σου, ώστε να το κρατήσει ακόμα περισσότερο! Και τα τρία είναι απίστευτα, έχουν υπέροχη απόδοση και έχουν υπέροχη συσκευασία!


Και για το τέλος άφησα το πιο χαριτωμένο απ'όλα! Το υπέροχο χειροποίητο σαπουνάκι από την Dana Myro-Soap! Φυσικά είναι διακοσμητικό και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω! Είναι πάρα πολύ χαριτωμένο!!!!

➵100% σου προτείνω να τα δοκιμάσεις όλα, φυσικά αν είσαι κι εσύ φαν του παγωτού φράουλας! Διαφορετικά μπορείς να δοκιμάσεις τα άλλα αρώματα του I love...!
➵Αν θέλεις να αγοράσεις κι εσύ κάποιο προϊόν, να φτιάξεις το δικό σου yologift ή ακόμα να επιλέξεις κάποιο από ήδη υπάρχων πάτα εδώ για να μπεις στο site τους! 
➵Και κάπως έτσι το review έφτασε στο τέλος του! Μέχρι το επόμενο... Kisses!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου